Site
www.corgoudriaan.nl

Opdracht
E-Styles heeft de site ontworpen en ontwikkeld aan de hand van de aangeleverde huisstijl en tekst-copy. De pagina is natuurlijk op elk apparaat goed te bekijken, hiervoor werd in dit project het responsive-grid framework Bootstrap als basis gebruikt. Daarnaast zijn de functionaliteiten van het content management systeem (MODx) uitgebreid met een blogplatform, geschreven in PHP. Ook is het cms aangepast zodat alle tekstvelden overzichtelijk per pagina worden weergegeven en makkelijk veranderd kunnen worden.

Technologieën
MODx (PHP)
Bootstrap (CSS)
Custom slider

Klantervaring
“Toen e-Styles mijn website bouwde besefte ik dat je aan ontzéttend veel dingen moet denken. En dat deed hij, aan alle grote en kleine dingen is aandacht besteed. Van vindbaarheid op Google tot en met een complete en overzichtelijke handleiding voor het erop zetten van weblogs, inclusief foto’s. Verder natuurlijk helder en overzichtelijk. Meedenken over waar plaats ik wat, zonder het vol te maken. En aantrekkelijk geprijsd. Herhaaldelijk hoor ik van nieuwe cliënten dat ze voor mij gekozen hebben nadat ze mijn website hadden bekeken.”

– Cor Goudriaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *